Van Gaal krijgt eindelijk goed nieuws uit ziekenboeg United
Coach ziet opties in verdediging toenemen

Van Gaal krijgt eindelijk goed nieuws uit ziekenboeg United

18-11-2014 13:22

Louis van Gaal heeft na weken van slecht nieuws eindelijk ook eens goed nieuws uit de ziekenboeg van Manchester United gekregen. Voor de clash met Arsenal ziet Van Gaal mogelijk vier spelers terugkeren.

Chris Smalling is in ieder geval weer inzetbaar. De verdediger zat de afgelopen duels langs de kant nadat hij in de Manchester Derby rood had gekregen. Behalve Smalling lijken ook Jonny Evans, Phil Jones en Radamel Falcao inzetbaar in het Emirates Stadium, meldt The Guardian

Michael Carrick, die zich nog moest afmelden voor de Engelse ploeg, is ook weer hersteld van een spierblessure. Hij lijkt de aangewezen persoon om Daley Blind te vervangen op het middenveld van United. Blind liep zondag tegen Letland een knieblessure op en is vier tot zes weken uitgeschakeld.

Over doelman David de Gea bestaat nog onduidelijkheid. De sluitpost liep op de training van de nationale ploeg een vingerblessure op. De Gea keert woensdag terug in Manchester en zal dan onderzocht worden.

Van de spelers die nog in de ziekenboeg zitten, worden Rafael en Ashley Young eveneens op korte termijn terugverwacht. Marcus Rojo en Blind zijn er voorlopig nog niet bij.