Stevens traint besloten met Stuttgart: We moeten de kop niet in het zand steken
Aanvoerder Gentner vertrouwt op de kwaliteiten van Stevens

Stevens traint besloten met Stuttgart: "We moeten de kop niet in het zand steken"

26-11-2014 14:58

De hoop van heel Stuttgart is gevestigd op Huub Stevens. De Limburgse coach moet VfB voor degradatie naar de 2. Bundesliga behoeden. Aanvoerder Christian Gentner heeft daar alle vertrouwen in. 

De verwachtingen van Gentner zijn groot, valt te lezen op de officiële website van Stuttgart. "Stevens heeft natuurlijk heel veel ervaring als trainer en kent situaties als deze als geen ander. Hij heeft al bewezen at hij grote uitdagingen aankan en het optimale uit een team kan halen", zegt de 29-jarige middenvelder. Hij blikt alvast vooruit op het treffen met SC Freiburg van komende vrijdag. "We moeten de lastige situatie als team en samen met het nieuwe trainersteam aanpakken. We moeten de kop niet in het zand steken en zeker niet gaan twijfelen."

Stevens kwam dinsdag binnen bij Stuttgart en heeft tot vrijdag weinig tijd om iets aan het elftal te veranderen, beseft ook Gentner. "Er zullen enkele tactische dingen gaan veranderen en we gaan zeker aan de mentaliteit werken om fris in de kop te worden", blikt Gentner vooruit op Stevens' werkwijze. De Limburger traint deze week besloten met zijn selectie.