Van Beek vertrouwt op 'ander' Feyenoord: Toen waren we nog niet zo ver als nu

Van Beek vertrouwt op 'ander' Feyenoord: "Toen waren we nog niet zo ver als nu"

Gepubliceerd: donderdag 27 november 2014 om 16:42do 27-11-2014 om 16:42

Sven van Beek kijkt uit naar de wedstrijd tegen Sevilla van donderdagavond. Feyenoord speelt in de Kuip en strijdt voor een plaats in de volgende ronde van de Europa League.

Van Beek heeft er in ieder geval zin in en vindt het een speciaal duel. "Zeker voor een jonge jongen zijn dit de mooie wedstrijden, we spelen tegen een topploeg uit de Spaanse competitie", glundert de twintigjarige verdediger uit Gouda in gesprek met Feyenoord TV. Feyenoord verloor de wedstrijd in Sevilla vrij kansloos met 2-0, maar Van Beek verwacht nu een heel andere wedstrijd. "Toen waren we als team nog niet zo ver als nu. We begonnen daar goed aan de wedstrijd, maar werden geklopt in standaardsituaties."

De verdediger ziet kansen om te winnen. "Sevilla speelt heel aanvallend en hun backs komen mee naar voren, dus ik denk dat er in de omschakeling zeker mogelijkheden liggen. Thuis moet je altijd voor de winst gaan en het kan zeker. We zitten in een goede reeks en dat geeft extra zelfvertrouwen."

Feyenoord doet bij winst zeer goede zaken in groep G en zal dan de koppositie overnemen van Sevilla. De Rotterdammers staan momenteel tweede met zes punten en worden op de voet gevolgd door Standard Luik en Rijeka (vier punten).

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws