'Het is geweldig bij Bayern, maar tegen de Eredivisie zeg ik niet op voorhand nee'
Ten Hag denkt na over komend seizoen

'Het is geweldig bij Bayern, maar tegen de Eredivisie zeg ik niet op voorhand nee'

03-12-2014 08:30

Erik ten Hag is bezig aan zijn tweede seizoen bij Bayern München. Daar heeft de oefenmeester het tweede elftal van de Duitse grootmacht onder zijn hoede. In zijn eerste jaar werd hij kampioen.

In de zomer loopt zijn tweejarige contract af. Voor hem is het echter nog niet duidelijk wat er staat te gebeuren. Ten Hag twijfelt over een langer verblijf bij Bayern München. "Hoe geweldig het ook is hier, het blijft wel een tweede elftal", zegt de keuzeheer in de woensdageditie van TC Tubantia.

"Als er een Eredivisie-club uit Nederland belt, zeg ik niet op voorhand nee. Maar het is ook niet direct mijn intentie om te vertrekken. Ik moet voor mezelf besluiten: wat wil ik? Wat is het perspectief hier? Wat wil mijn gezin? Die afweging heb ik nog niet gemaakt, daar ga ik de komende tijd over nadenken", besluit hij.

Naast het succes bij Bayern München sloeg Ten Hag spijkers met koppen bij Go Ahead Eagles. Met de ploeg uit Deventer promoveerde hij in 2013 naar de Eredivisie, het niveau waar de club nog altijd op speelt.