Ancelotti doet boekje open en bevestigt interesse van Real Madrid voor Braziliaan
Ancelotti heeft geen trek in ontkennen en hoopt op voorspoed Khedira

Ancelotti doet boekje open en bevestigt interesse van Real Madrid voor Braziliaan

08-12-2014 16:12

Real Madrid is serieus in de markt voor Lucas Silva. Carlo Ancelotti, trainer van de Spaanse club, bevestigt maandag de belangstelling van Real voor de 21-jarige Braziliaanse middenvelder van Cruzeiro.

"We hebben interesse in Lucas Silva, maar hij is niet de enige speler. Er zijn ook andere spelers waar we interesse in hebben", zegt Ancelotti maandag. "Als het nodig is, dan nemen we een beslissing na het WK voor clubs later deze maand. Dan evalueren we wat er gebeurt met onze geblesseerde spelers. Ik denk dat, met die wetenschap in het achterhoofd, we moeten wachten tot de kerstperiode."

"Het herstel van Luka Modric en Sami Khedira zal dan duidelijker worden en in die periode zullen we wel zien", zegt Ancelotti. Khedira miste afgelopen weekend het competitieduel met Celta de Vigo nadat hij in de bekerwedstrijd tegen Cornella een hoofdblessure opliep. Volgens de Italiaanse coach moet de terugkeer van de Duitse middenvelder niet overhaast worden.

"Khedira heeft een klap tegen zijn hoofd gehad en het is niet zo eenvoudig. Hij heeft echt pech gehad want hij begon net weer te spelen na een reeks blessures. Dit is een nieuwe klap. We hopen dat het nieuwe jaar beter verloopt voor Sami."