PSV-aanvaller erkent zijn meerdere in concurrent: Op dit moment gewoon beter
Locadia probeert kans te grijpen op de momenten dat hij speelt

PSV-aanvaller erkent zijn meerdere in concurrent: "Op dit moment gewoon beter"

12-12-2014 09:57
8

Jürgen Locadia kreeg donderdagavond eindelijk weer eens de kans om zich negentig minuten te laten zien aan het publiek van PSV. De voorhoedespeler ging echter wel met 1-0 onderuit tijdens de Europa League-wedstrijd tegen Dinamo Moskou.

"Voor mij was het goed weer negentig minuten te spelen, maar het is wel klote dat je verliest", vertelt de voorhoedespeler op de website van zijn werkgever. In Eindhoven moet Locadia zich vooral tevreden stellen met een plek op de bank vanwege de aanwezigheid van Luuk de Jong. "Natuurlijk is dat moeilijk. Luuk is op dit moment gewoon beter, dus moet ik op mijn kans wachten."

Balázs Dzsudzsák, voormalig PSV'er, stelde na afloop dat beide ploegen hadden kunnen winnen. "Wij hadden één kans en dat was genoeg. Uiteindelijk hebben we geen punt laten liggen in deze groep. Daar ben ik trots op. Ik wil de supporters bedanken dat ze mij een geweldig gevoel hebben bezorgd. Ik hoop dat we elkaar in de Champions League kunnen ontmoeten volgend jaar."

Ondanks de nederlaag was PSV al verzekerd van overwintering in Europa. Het wist in de groepsfase het Portugese Estoril en het Griekse Panathinaikos achter zich te houden.