Mancini en Inter laten tegenvallende serie sneuvelen met uitoverwinning
Milanese ploeg wint eindelijk weer eens

Mancini en Inter laten tegenvallende serie sneuvelen met uitoverwinning

15-12-2014 22:55
1

Internazionale heeft maandagavond na zes opeenvolgende wedstrijden weer eens gewonnen in de Italiaanse Serie A. Op bezoek bij Chievo Verona volstonden twee doelpunten om de drie punten naar Milaan te halen: 0-2.

Coach Roberto Mancini won sinds zijn terugkeer bij Inter nog niet en was derhalve vastberaden om eindelijk drie punten bij te schrijven. Binnen twintig minuten groeide het geloof in een gunstig resultaat dankzij Mateo Kovacic, die op aangeven van Yuto Nagatomo de openingstreffer forceerde.

Inter komt dit seizoen moeilijk tot scoren, een reden waarom oude bekende Mario Balotelli is gelinkt aan de club. In Verona bleek dat echter geen obstakel. Wel was er een verdediger nodig om de beslissende tweede treffer te maken. Ditmaal mocht Andrea Ranocchia afronden. Chievo eindigde met tien man wegens een slaande beweging van Ruben Botta, gehuurd van Inter.

Door de zege is Inter opgeklommen naar plek elf, met Chievo op plek zeventien. Het verschil tussen de Milanese ploeg en de nummer drie SS Lazio bedraagt slechts zes punten.