'Wenger vat koe bij de horens na openlijke liefdesverklaring over Arsenal'
Middenvelder Sissoko 'houdt van Arsenal' en wil graag voor Londenaren spelen

'Wenger vat koe bij de horens na openlijke liefdesverklaring over Arsenal'

23-12-2014 11:45
3

Het begint er nu dan echt op te lijken dat Arsène Wenger doorpakt en Moussa Sissoko naar Arsenal haalt. De manager is een fan van de middenvelder van Newcastle United en zou van plan zijn een bod van twintig miljoen euro neer te leggen.

Sissoko staat al langere tijd op de wensenlijst van Wenger. Nadat de Fransman onlangs bekende van Arsenal te houden en zei graag voor ze te willen spelen, omdat hij idolaat van Patrick Vieira was, lijkt zijn landgenoot van The Gunners de koe bij de horens te vatten. The Daily Mirror meldt dat Arsenal binnenkort een bod van circa twintig miljoen euro zal doen.

"Mijn doel is om voor de beste clubs te spelen, in de Champions League uit te komen, prijzen winnen. Maar vandaag ben ik een Magpie en ik ben heel blij", vertelde Sissoko recent. "Arsenal was mijn favoriete club toen ik klein was en mijn idool was Patrick Vieira. Ik heb altijd van deze club gehouden en dat doe ik nog steeds."

Wenger heeft al aangekondigd dat hij geld wil uitgeven, als de juiste spelers beschikbaar worden. Topprioriteit is wellicht een centrale verdediger, terwijl de 25-jarige Sissoko, die met Frankrijk aan het WK in Brazilië deelnam, een middenvelder is.