Finale NK FIFA 15: 'baas' uit Capelle outsider in Amsterdam

Finale NK FIFA 15: 'baas' uit Capelle outsider in Amsterdam

23-12-2014 16:20
1

Het VoetbalPrimeur NK FIFA 15 staat voor de deur. Zaterdag 27 december wordt tijdens de grote finale bepaald wie zich de komende tijd de beste FIFA'er van Nederland mag noemen. In de aanloop naar de finale lichten we er enkele finalisten uit. Vandaag Robbin Zuidewijk a.k.a. Robbindebaas.

Met 72 winstpartijen uit honderd wedstrijden mag gesteld worden dat Robbin een absolute pro is met FIFA 15. Dat bevestigde hij de afgelopen weken, want hij is er zaterdag in Amsterdam bij als de finale wordt gespeeld. Eén keer won hij dit toernooi zelfs met 10-1! Maar zaterdag in Amsterdam is het een uitwedstrijd voor de in Capelle aan den IJssel wonende 'baas', zéker omdat hij fan is van Feyenoord.

Robbin speelde zich de voorbije weken in de Xbox One-tak van het toernooi naar de finale. "De komende dagen zal ik veel achter de Xbox te vinden te zijn om wat meer spelritme te krijgen!", kijkt hij uit naar de grote dag. Met welk team hij zaterdag speelt? "Normaal gesproken vind ik het leuker om met 3,5* - 4,5* teams te spelen, maar om mezelf niet te benadelen tijdens dit NK speel ik met Real Madrid."

Op locatie spelen is nieuw voor Robbin. "Maar ik heb wél wat ervaring in het spelen van de laatste fases van online toernooien (ook in andere sportgames dan FIFA, red.) waarbij ik ook wel eens als winnaar uit de bus kwam. Fysiek op locatie spelen is echter nieuw voor mij en een hoop tegenstanders ken ik niet. Ik zie mezelf dus als underdog, maar ik acht me tegen niemand kansloos."

Volg alles rond het VoetbalPrimeur NK FIFA 15 op de speciale toernooipagina. Ook op Facebook is het NK te volgen!

Check hier één van de doelpunten die Robbindebaas maakte op weg naar de finale!