FC Utrecht slaat slag: Een jeugdinternational nota bene van een groot voetballand

FC Utrecht slaat slag: "Een jeugdinternational nota bene van een groot voetballand"

Gepubliceerd: woensdag 24 december 2014 om 11:11wo 24-12-2014 om 11:11

FC Utrecht heeft zich versterkt met Sébastien Haller. De Franse aanvaller wordt voor een half jaar gehuurd van AJ Auxerre. Wilco van Schaik, algemeen directeur van de Eredivisie-club, is trots op het handelen van FC Utrecht.

"Dit is FC Utrecht. Met minimale middelen halen we weer een talentvolle speler. Een jeugdinternational nota bene van een groot voetballand. Iedereen krijgt bij ons die ondernemingsgeest die we graag willen zien. Daar geniet ik van. Dit is een investering die zich op zeker gaat uitbetalen", roemt Van Schaik de organisatie van FC Utrecht op de officiële website van de club.

Haller zag FC Utrecht afgelopen weekend met 0-3 winnen van AZ. De twintigjarige Fransman is onder de indruk van zijn nieuwe werkgever. "Ik heb een aantal dagen doorgebracht in Utrecht en ben aangenaam verrast door de club en de stad. Het stadion van en de infrastructuur bij FC Utrecht hebben indruk op mij gemaakt. Evenals de professionaliteit van de mensen bij de club."

"Ik kijk ernaar uit om in dit mooie stadion te gaan spelen, voor alle fanatieke fans", gaat Haller, die na de winterstop aansluit bij de selectie van FC Utrecht, verder op het digitale thuis van de club. "De gesprekken die ik had met de trainer en de staf hebben de doorslag gegeven om voor FC Utrecht te kiezen." FC Utrecht was op zoek naar een nieuwe spits, nadat het Ruud Boymans maanden weg zag vallen met een enkelblessure.

Plaats een reactie

lissabon +6273
woensdag 24 december 2014 om 11:28
Natuurlijk is het leuk,een jeugdinternational uit frankrijk maar op het moment dat hij goed en wel gewend is vertrekt hij weer
Vind ik leuk
UTCA FC +189
woensdag 24 december 2014 om 11:32
Met een optie tot koop vriend
Vind ik leuk
hill +212
woensdag 24 december 2014 om 13:18
Via martel geregeld? Klinkt nogal houtje touwtje beleid vertaald als 'iedereen mag ondernemerschap tonen'. Maar goed laten we hopen dat het een schot in de roos is en niet blindstaren op zijn cap als jeugdinternational
Vind ik leuk
bdb12 +124
woensdag 24 december 2014 om 14:45
Keurig! Hopelijk een goede aanwinst ter vervanging van Ruud. Mooi dat er een optie tot koop is geregeld mocht hij goed bevallen!
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws