Feyenoord en Rutten hebben ontevreden spits op de bank: Dan houdt het op

Feyenoord en Rutten hebben ontevreden spits op de bank: "Dan houdt het op"

Gepubliceerd: zondag 4 januari 2015 om 20:09zo 04-01-2015 om 20:09

Mitchell te Vrede mocht zich zondag in de oefenwedstrijd van Feyenoord tegen FC Emmen (2-1) weer eens laten zien aan het publiek in De Kuip. De spits deed 45 minuten mee.

Te Vrede raakte in de loop van de eerste seizoenshelft zijn basisplaats kwijt aan Colin Kazim-Richards en zit sindsdien op de bank. "Het is lekker om weer op het veld te staan", verklaarde hij na afloop tegenover FOX Sports. Te Vrede deed de hele tweede helft mee, maar kreeg nauwelijks bruikbare ballen. "Ik wilde graag, maar de balletjes kwamen niet."

De spits hoopt dat hij na de winterstop vaker in het stuk voor komt bij Feyenoord. "Ik moet keihard knokken en hopen op zoveel mogelijk speelminuten", reageert Te Vrede, dit seizoen goed voor vijf competitietreffers.

Hij beaamt dat het ook weleens lekker zou zijn om meerdere wedstrijden achter elkaar de kans te krijgen. Dat was de spits ook al niet gegund toen Graziano Pellè nog in De Kuip speelde. "Als ze je niet willen laten gaan, dan houdt het op. Natuurlijk wil ik spelen. Het liefst voor Feyenoord. Zo niet, dan moet je verder kijken. Ik wil gewoon heel graag."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws