Ajax en PEC Zwolle schudden elkaar de hand: jonge aanvaller verhuurd

Ajax en PEC Zwolle schudden elkaar de hand: jonge aanvaller verhuurd

Gepubliceerd: zondag 4 januari 2015 om 20:49zo 04-01-2015 om 20:49

Sheraldo Becker maakt het seizoen af bij PEC Zwolle. Ajax stuurt de negentienjarige aanvaller voor een half jaar op huurbasis naar de nummer vier van de Eredivisie.

Becker maakt per direct de overstap van Ajax naar PEC Zwolle, communiceren beide clubs zondagavond via de officiële kanalen. De aanvaller voegt zich dinsdag bij de selectie van trainer Ron Jans en gaat mee op trainingskamp in Zuid-Afrika.

De negentienjarige aanvaller speelde in de eerste seizoenshelft zijn wedstrijden bij Jong Ajax, maakte een sterke indruk, maar komt volgens Frank de Boer nog tekort voor het grote werk. De trainer gaf hem onlangs te kennen dat hij elders op huurbasis ervaring op mocht doen.

Becker staat sinds 2004 onder contract in Amsterdam. De jeugdinternational, die zowel op de rechter- als linkerflank uit de voeten kan, kwam dit seizoen vijftien keer uit voor Jong Ajax. Daarin scoorde hij vier keer en gaf hij vier assists. De verbintenis van Becker bij Ajax loopt tot medio 2017.

Plaats een reactie

Mall00t +5623
zondag 4 januari 2015 om 21:16
Begrijpelijk dat PEC Zwolle wat versterking voor de flanken wil. Karagounis ligt er langdurig uit, evenals de A-junior De Boom die onlangs inviel tegen Willem II. Voor de rechterkant was er centrale middenvelder. Aan de linker kant doet Thomas het prima, maar die kan het nog niet altijd de volle negentig minuten volhouden.
Vind ik leuk
Diemen86 +16
zondag 4 januari 2015 om 21:31
Knap dat ze zomaar berichten verwijderen waar niks mis mee was!
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws