Mané induel met Koscielny tijdens Southampton - Arsenal

Opmerkelijke selectie voor geblesseerde topspeler van Koeman
Sadio Mané opgenomen in voorselectie van Senegal

Opmerkelijke selectie voor geblesseerde topspeler van Koeman

05-01-2015 15:58

Opmerkelijk nieuws: Sadio Mané van Southampton is ondanks een blessure opgenomen in de Senegalese voorselectie voor de Afrika Cup. De aanvaller viel op Nieuwjaarsdag geblesseerd uit bij Southampton en staat volgens manager Ronald Koeman vier tot zes weken buitenspel.

Mané kampt met een kuitspierblessure, die hij opliep tijdens het duel met Arsenal (2-0 zege voor Southampton). In dat duel zorgde de vleugelaanvaller op prachtige wijze voor de openingstreffer. Hij haalde het einde van de wedstrijd echter niet. 

Wedden

Meer odds

Door de kwetsuur zou Mané volgens Koeman vier tot zes weken aan de kant staan, maar Mané zit toch bij de selectie van Senegal. Alain Giresse, bondscoach van het Afrikaanse land, bevestigde maandag dat hij de geblesseerde aanvaller toch in zijn voorselectie heeft opgenomen.

De definitieve selectie van Senegal is nog niet bekend. Waarschijnlijk maakt Giresse zijn definitieve selectie pas bekend nadat de medische staf zowel Mané als Diafra Sakho heeft onderzocht. Laatstgenoemde spits van West Ham is ook niet fit. (ANP)