Tiental AC Milan bezwijkt onder Turijnse furie en keert met punt huiswaarts

Tiental AC Milan bezwijkt onder Turijnse furie en keert met punt huiswaarts

Gepubliceerd: zaterdag 10 januari 2015 om 22:42za 10-01-2015 om 22:42

AC Milan heeft zaterdag een overwinning uit handen gegeven bij Torino. De Italiaanse ploeg van trainer Filippo Inzaghi stond in Turijn lang op voorsprong door een benutte strafschop van Jérémy Menez, maar Kamil Glik trok de stand tien minuten voor tijd gelijk (1-1).

De 'Rossoneri' speelden de gehele tweede helft met tien man, nadat verdediger Mattia de Sciglio op slag van rust met twee keer geel (en dus rood) uit het veld was gestuurd. Bij Milan deed middenvelder Nigel de Jong de hele wedstrijd mee, de geblesseerde Marco van Ginkel ontbrak in de selectie van Inzaghi.Torino werd door het numerieke voordeel en de snelle achterstand gedwongen om risico te nemen. De thuisploeg had aanvankelijk moeite om Milan op de knieën te krijgen, mede te danken aan goed keeperswerk van Diego López. Een standaardsituatie zorgde alsnog voor gejuich: Glik kopte raak.

De ploeg uit Milaan blijft door het verdiende gelijkspel steken op de zevende plaats in de Serie A met 26 punten uit achttien wedstrijden. Torino staat dertiende met negentien punten.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws