Kramaric heeft werkvergunning en verhuist naar Engeland: 'Hij is extreem talentvol'

Kramaric heeft werkvergunning en verhuist naar Engeland: 'Hij is extreem talentvol'

Gepubliceerd: vrijdag 16 januari 2015 om 16:42vr 16-01-2015 om 16:42

Andrej Kramaric speelt de komende 3,5 seizoenen bij Leicester City. De hekkensluiter in de Premier League troeft daarmee onder meer Chelsea af.

Leicester heeft de komst van Kramaric, die overkomt van het Kroatische HNK Rijeka, dan eindelijk bevestigd. De Kroatische club meldde op woensdag 7 januari al dat de deal rond was, maar pas nu heeft Leicester het ook bevestigd.

De 23-jarige Kramaric was namelijk nog in afwachting van een werkvergunning en heeft die inmiddels bemachtigd. Hij kan komend weekeinde in de belangrijke wedstrijd tegen Stoke City al spelen. "Hij is een extreem talentvolle voetballer", citeert Sky Sports Leicester-coach Nigel Pearson vanaf de clubsite van Leicester. "We hebben de deal rond kunnen maken. Hij is in potentie een heel belangrijke aanwinst voor ons."

"We hebben Andrej een hele tijd bekeken en weten wat voor speler we binnenhalen. Hij zal ook kwaliteiten toevoegen aan het Engelse voetbal." De spits scoorde dit seizoen al 28 goals in 31 wedstrijden voor Rijeka en was tegen Feyenoord nog drie keer trefzeker in de Europa League. Ook Chelsea wilde Kramaric hebben, maar is dus afgetroefd.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws