Chelsea gaat vierde huurling naar Arnhem sturen: Vitesse is een grote club
"Als ik goed speel bij Vitesse keer ik waarschijnlijk terug bij Chelsea"

Chelsea gaat vierde huurling naar Arnhem sturen: "Vitesse is een grote club"

19-01-2015 18:39
7

Vitesse kan zich opmaken voor de komst van Danilo Pantic. Het Servische talent wordt door Chelsea overgenomen van Partizan Belgrado en zo goed als zeker gestald in Arnhem.

De achttienjarige Pantic deed maandag zijn toekomst zelf uit de doeken in gesprek met Novosti. "Ik weet al erg veel van Vitesse. Het is een grote club waar veel jonge spelers spelen en er aanvallend wordt gevoetbald. Als ik goed speel bij Vitesse keer ik waarschijnlijk terug bij Chelsea", wordt het talent geciteerd door Voetbal International.

Pantic, die Vitesse omschrijft als een filiaal van Chelsea, wil zich verder ontwikkelen met een half jaar in de Eredivisie. "Ik ben me ervan bewust dat een voetballer van achttien nauwelijks kansen krijgt bij Chelsea. Daarom is de tussenstap naar Vitesse ideaal. Ik denk dat de Nederlandse competitie ideaal is voor jonge spelers. In Nederland wordt open en aanvallend voetbal gespeeld. Dat ligt me wel."

Helemaal zeker is de transfer van Pantic naar Chelsea en indirect Vitesse nog niet. Een woordvoerder van de eredivisionist laat weten dat Vitesse niet in wil niet ingaan op 'de geruchten'. Hij kan de vierde Chelsea-huurling worden in Arnhem, na Bertrand Traore, Josh McEachran en Wallace.