Maaskant moet bij renovatieplannen wachten op vertrekkende spelers
Bredase club kan momenteel niets beginnen

Maaskant moet bij renovatieplannen wachten op vertrekkende spelers

21-01-2015 20:00
1

Na Dirk Marcellis en Guyon Fernandez overweegt NAC Breda meer nieuwe gezichten toe te voegen aan de selectie. Trainer Robert Maaskant benadrukt evenwel dat de Brabanders eerst een aantal spelers van de loonlijst moet zien te krijgen.

Verdediger Kees Luijckx (28) traint al enige tijd mee in Breda. "Maar we kunnen pas wat zodra er spelers zijn vertrokken", geeft Maaskant toe tegenover Voetbal International. De trainer wil geen namen noemen van spelers die naar andere clubs mogenma uitkijken, maar het is geen geheim dat de 22-jarige Aleksandar Damcevski in aanmerking komt voor een vertrek.

Wedden

Meer odds

Damcevski is bij NAC op een zijspoor beland en zal geen tegenwerking ondervinden indien hij naar een andere ploeg kan overstappen. Datzelfde geldt voor spits Stipe Perica. Joey Suk mocht van de ontslagen trainer Nebojsa Gudelj eveneens vertrekken, maar opvallend genoeg is Maaskant over zijn inbreng wel te spreken.

NAC staat voorlaatste in de Eredivisie en gaat een belangrijke speelronde tegemoet. Zondag wacht de beladen derby tegen aartsrivaal Willem II, dat als promovendus een aanzienlijk beter seizoen draait.