Clasie ziet kansen: We hebben uit bij Ajax eigenlijk best vaak pech gehad
Middenvelder kijkt vol vertrouwen uit naar wedstrijd in Amsterdam

Clasie ziet kansen: "We hebben uit bij Ajax eigenlijk best vaak pech gehad"

23-01-2015 14:10
12

Dat Feyenoord al tien jaar wacht op een overwinning in Amsterdam, zegt Jordy Clasie niets. De middenvelder heeft vertrouwen in zijn ploeg en ziet kansen tegen Ajax.

Feyenoord staat momenteel op de derde plaats in de Eredivisie en heeft acht punten minder dan Ajax. Om in de race te blijven om de bovenste plaatsen is een overwinning in Amsterdam zondag dan ook noodzakelijk. "Ik heb altijd vertrouwen in mijn ploeg en de staf", laat Clasie op de persconferentie van vrijdag weten tegenover de aanwezige media. "Het maakt niet uit tegen wie we spelen. We moeten het goede gevoel dat we al een tijd hebben, vasthouden tegen Ajax."

De Oranje-international beseft dat alleen een overwinning telt voor de Rotterdammers. "Gezien de stand móeten we elke wedstrijd winnen, dus zondag ook. We hebben uit bij Ajax eigenlijk best vaak pech gehad." Clasie speelde tot dusver drie Klassiekers in Amsterdam en speelde daarin eenmaal gelijk en verloor twee keer. "Ik ga er nu voor de vierde keer naar toe en we hadden best een keer kunnen of moeten winnen. Als je maar wel met vertrouwen speelt, dat is het belangrijkste."