Kazim-Richards zoekt 'irritante' Cillessen op: Baby-games, en ik heb een grens
"Tijdens het duel is dat prima, maar na de wedstrijd is dat anders"

Kazim-Richards zoekt 'irritante' Cillessen op: "Baby-games, en ik heb een grens"

25-01-2015 16:25
46

Colin Kazim-Richards moest na het laatste fluitsignaal in de Klassieker worden tegengehouden door zijn ploeggenoten. De spits van Feyenoord was van plan verhaal te halen bij Jasper Cillessen.

De Ajax-doelman wekte tijdens het doelpuntloze gelijkspel ongekende irritaties op bij Kazim-Richards. "Hij praat te veel", aldus de Feyenoorder tegen FOX Sports. "Hij praat bovendien steeds tegen de verkeerde persoon. Hij speelt baby-games. Tijdens het duel is dat prima, maar na de wedstrijd is dat anders. Hij passeerde een grens."

"Jullie kunnen mij vast vertellen wat hij heeft gezegd. De camera's hebben het vast opgepikt", vervolgde hij. "Ik ben 28 jaar oud en speel die spelletjes thuis met mijn twee kinderen. Ik heb geen tijd voor hem. Ik vroeg Cillessen om binnen te komen. Ik heb respect voor iedereen, maar iedereen heeft een grens. Zeker als het na negentig minuten niet ophoudt."

De Turkse aanvaller werd in de eerste helft twee keer gestuit door Cillessen, die fraai redde. "Ik gaf hem bij de tweede redding een hand en zei 'goede redding'. Maar al het gespring en geval, daar heb ik geen tijd voor. Het is onsmakelijk."