'PSV voor dubbeltje op de eerste rang, oplossing voor keepersprobleem nabij'
Eindhovenaren zijn serieus voor tweede keus van VVV

'PSV voor dubbeltje op de eerste rang, oplossing voor keepersprobleem nabij'

27-01-2015 11:16
4

Het lijkt er steeds sterker op dat PSV binnenkort een nieuwe, derde keeper kan presenteren. Technisch directeur Marcel Brands heeft bevestigd dat de Eindhovenaren bezig zijn met VVV-Venlo-keeper Danny Wintjens.

Doordat de jonge Nigel Bertrams lange tijd uit de roulatie is met een schouderblessure, wil PSV daarvoor een oplossing vinden. De club acht de tijd nog niet rijp om de zeventienjarige Yanick van Osch door te schuiven en dus zoekt het naar een goalie. Die lijkt het in de 31-jarige Wintjens gevonden te hebben. "We hebben ons bij VVV voor Wintjens gemeld", aldus Brands tegenover De Telegraaf.

PSV zit wel voor een dubbeltje op de eerste rang, want volgens de ochtendkrant is de club ook voor Wintjens niet van plan om een transfersom te betalen. Datzelfde gold bij Gino Coutinho van Excelsior. De keeper stond open voor een vertrek naar PSV, maar de Rotterdammers waren niet van plan hem voor niets te laten gaan.

Maandag meldde het Eindhovens Dagblad al dat PSV en de sluitpost er wel uit zijn. De voormalig speler van onder meer Fortuna Sittard en PEC Zwolle heeft wel oren naar de stap naar de koploper van de Eredivisie.