'PSV gaat strijd om verdediger verliezen van Anderlecht door vroege vertrekwens'
"Ik ben niet honderd procent gelukkig bij Porto"

'PSV gaat strijd om verdediger verliezen van Anderlecht door vroege vertrekwens'

28-01-2015 10:19
4

De kans op een transfer van Diego Reyes is weer wat groter. De 22-jarige verdediger van FC Porto, die wordt begeerd door Anderlecht en PSV, is het warmhouden van de bank spuugzat.

"Door een gebrek aan speelminuten ben ik niet honderd procent gelukkig bij Porto", aldus Reyes volgens Het Nieuwsblad. "Ik weet dat er veel ploegen in mij geïnteresseerd zijn en contact opnamen met mijn makelaar."

Anderlecht en PSV zouden in een felle strijd zijn verwikkeld om Reyes, met de Belgen als grootste kanshebber. Besnik Hasi wil de 1,89 meter lange Mexicaan zo snel mogelijk naar Brussel halen. De trainer van Anderlecht zat afgelopen zomer al op de tribune tijdens de achtste finale op het WK tussen Mexico en Nederland. Reyes kwam toen dertig minuten in actie.

PSV hoopt Reyes ook op te pikken, maar heeft hem pas vanaf volgend seizoen nodig. Anderlecht ontvangt de verdediger wél met open armen in de winter. Ook Parma is geïnteresseerd. Porto stribbelt nog wat tegen, maar de Belgische krant verwacht dat Reyes binnenkort zijn keuze maakt.