Nederlander mag complex niet meer op in België: Nooit een dwarsligger geweest
Rare gewaarwording bij Lierse

Nederlander mag complex niet meer op in België: "Nooit een dwarsligger geweest"

30-01-2015 17:38
1

Arjan Swinkels kan er met zijn hoofd niet bij. De verdediger kreeg deze week plots te horen dat hij niet meer welkom was bij Lierse SK. De Belgische club ziet niets meer in de Nederlander.

De hekkensluiter gaat bovendien door een enorm onrustige periode. De club stond voor bizarre trainerswisselingen en stuurde zes jongens weg. "Toen werd verteld dat we onze spullen moesten pakken en dat we niet meer welkom waren. Of we zo vriendelijk wilden zijn om alles mee te nemen en te vertrekken, voordat de andere jongens zouden komen om te trainen", zegt Swinkels tegenover de NOS.

Swinkels mag met de andere jongens alleen trainen op een jeugdcomplex, twee dorpen verderop. Waar hij zijn verbanning aan te wijten heeft, is hem volstrekt onduidelijk. "Een reden is niet gegeven. Ik heb dit seizoen tot nu toe alle wedstrijden gespeeld. Ik ben nooit een dwarsligger geweest, of zoals ze dat in het voetbalwereldje zeggen: een rotte appel. En dat ben ik voor mijn gevoel nu nog steeds niet. Ik kan hier gewoon niet bij met m'n hoofd", besluit de Nederlander tegenover de eerdergenoemde omroep.