Transfer Vilhena naar Southampton waarschijnlijker na verkoop middenvelder
Middenvelder naar Swansea City, komst Vilhena lijkt dichterbij te komen

Transfer Vilhena naar Southampton waarschijnlijker na verkoop middenvelder

30-01-2015 19:06
4

Swansea City heeft de transfer van Southampton-middenvelder Jack Cork afgerond. Dat betekent dat de club van trainer Ronald Koeman haar pijlen nu definitief kan richten op Tonny Vilhena.

De middenvelder van Feyenoord is ongelukkig in Rotterdam en Koeman liet eerder vrijdag al weten dat hij open staat voor een hereniging met zijn voormalige pupil. De coach meldde wel dat Cork eerst moest vertrekken bij The Saints, alvorens de club werk zou gaan maken van versterkingen. Swansea heeft via de clubwebsite inmiddels laten weten dat die deal inmiddels is afgerond.

De kans lijkt dan ook groot dat Southampton zich de komende dagen in Rotterdam zal melden voor Vilhena. "Ik ben heel erg geïnteresseerd in hem", aldus Koeman op de persconferentie. "Vilhena is ongelukkig bij zijn huidige club en wil meer spelen. Hij wil van club wisselen. Ik ken hem, geloof in zijn kwaliteiten en hij is nog jong." Vilhena heeft bij Feyenoord nog een contract tot medio 2016 en zal Southampton daarom geld moeten kosten.