Oud-speler van PSV en Feyenoord mikt op contract bij Tsjechische hoogvlieger
Sparta Praag nieuwe club van Bakkal?

Oud-speler van PSV en Feyenoord mikt op contract bij Tsjechische hoogvlieger

03-02-2015 17:16
1

Otman Bakkal hoopt een contract te verdienen in de Tsjechische competitie. De middenvelder, die eerder onder meer bij PSV en Feyenoord speelde, is op proef bij Sparta Praag.

Dat meldt Voetbal International dinsdag. Onlangs kwam al naar buiten dat Bakkal zijn conditie op peil hield bij de beloften van PSV, maar nu duikt de voormalig Oranje-international op bij Sparta Praag. Bij die club hoopt Bakkal weer aan voetballen toe te komen. Maandagavond voegde hij zich bij de selectie van de Tsjechen, die momenteel op trainingskamp zijn in Turkije. Op 23 februari hervatten zij de competitie.

Op dit moment bezet Sparta Praag de tweede plaats in de hoogste afdeling van het Tsjechische voetbal. De achterstand op koploper Viktoria Pilzen bedraagt na zestien speelrondes één punt.

Bakkal is inmiddels 29 jaar en speelde in zijn carrière achtereenvolgens voor PSV, FC Den Bosch, FC Eindhoven, FC Twente, Feyenoord, Dinamo Moskou en opnieuw Feyenoord. Sinds de zomer van 2014, na zijn vertrek bij Feyenoord, zit Bakkal echter zonder club. Mogelijk biedt Sparta Praag hem uitkomst.