De Tien: ondergewaardeerde spelers in FIFA 15

De Tien: ondergewaardeerde spelers in FIFA 15

19-02-2015 10:10
2

Spelers ontwikkelen zich, in het echt, maar ook virtueel. Toch zijn er spelers die een lagere rating krijgen in FIFA 15, dan dat zij verdienen. Vandaag een overzicht van tien spelers die een upgrade moeten krijgen in FIFA 15.

10. Jordy Clasie - rating 76
Na een goed WK in Brazilië, en als de belangrijkste man bij Feyenoord, staat Jordy Clasie in de belangstelling van buitenlandse clubs, waaronder FC Porto en Southampton. Als je vergeleken wordt met een speler als Xavi, dan mag je rating best een upgrade krijgen.

 

9. Bas Dost - rating 76
VfL Wolfsburg heeft een goede spits in huis met Bas Dost. De Nederlander scoort de laatste tijd aan de lopende band, waaronder twee doelpunten tegen Bayern München en vier doelpunten tegen Bayer Leverkussen. De goede vorm van Dost verdient een hogere rating dan 76.

8. Memphis Depay - rating 78
De kans dat PSV dit jaar kampioen wordt, is levensgroot. Het kampioenschap zal dan grotendeels zijn toe te schrijven op het conto van Memphis Depay. De buitenspeler is toe aan een avontuur in het buitenland, dus lijkt een upgrade in FIFA 15 op zijn plaats.

7. Kevin De Bruyne - rating 81
Kevin De Bruyne is een van de wekelijkse uitblinkers in de Bundesliga. Het Belgische talent, gepositioneerd op het middenveld van VfL Wolfsburg, was dit seizoen al goed voor twaalf assists en acht doelpunten. 

6. Paul Pogba - rating 83
Als iemand in deze lijst een upgrade verdient in FIFA 15, dan is het zeker Paul Pogba. De Franse middenvelder is het gezicht van Juventus en is een van de beste spelers ter wereld.

5. Yacine Brahimi - rating 77
Yacine Brahimi maakt dit seizoen naam voor zichzelf bij FC Porto. De middenvelder geniet interesse van Manchester City en Paris Saint-Germain en scoorde vijf keer in de Champions League in zeven wedstrijden. 

4. Harry Kane - rating 77
De revelatie van Tottenham Hotspur dit seizoen, oftewel Harry Kane. De pas 21-jarige Kane scoorde al dertien keer namens de Spurs. Real Madrid zou de spits al enkele tijd volgen. Een verhoging van zijn rating lijkt een kwestie van tijd.  

3. Raheem Sterling - rating 80
Zoals Harry Kane de man is van Tottenham, zo is Raheem Sterling dat bij Liverpool. De Golden Boy wordt gevolgd door Paris Saint-Germain en Real Madrid en wist dit seizoen vijf keer te scoren namens The Reds

2. Mauro Icardi - rating 76
Mauro Icardi staat te boek als een van de topscorers in de Serie A. De Italiaan, nu in dienst van Internazionale, schoot dertien keer raak en staat in de belangstelling van Chelsea, Manchester United en Juventus. Een rating van op zijn minst 80 is zeker op zijn plaats.

1. Luiz Adriano - rating 76
Luiz Adriano is de topscorer van dit Champions League-seizoen, maar dat zou je niet zeggen als je zijn stats bekijkt in FIFA 15. De jonge Braziliaan moet het doen met een score van 76, een cijfer waarmee het virtueel een stuk moeilijker wordt om op dat niveau zoveel goals te maken.  

Bron FIFA ratings: Futhead