Duitse verdediger heeft zinnen gezet op transfer naar Engeland: Van Gaal wacht af
"Engeland is daarin mijn doel"

Duitse verdediger heeft zinnen gezet op transfer naar Engeland: Van Gaal wacht af

19-02-2015 20:21
1

Benedikt Höwedes aast op een transfer naar de Premier League. Dat laat de Duitse verdediger optekenen door een journaille, na afloop van het Champions League-duel tussen zijn club Schalke 04 en Real Madrid (0-2).

De verdediger, wereldkampioen met Duitsland, zou volgens diverse media een goede kandidaat voor Manchester United zijn. Manager Louis van Gaal is namelijk druk op zoek naar defensieve versterkingen.

"Als ik Schalke op een dag verlaat, zal dat niet naar een club zijn die ook in de Bundesliga speelt. Schalke ligt me nauw aan het hart en dat kan ik dus niet over mijn hart verkrijgen. Maar een transfer naar het buitenland, zou een geweldige ervaring zijn", aldus Höwedes.

"Engeland is daarin mijn doel", vervolgt de Duitser. Aymeric Laporte van Athletic Bilbao zou ook op de lijst van Man United staan. Of hij zijn huidige club wil verlaten, is de vraag. "Hier heb ik veel spelers om me heen van wie ik veel kan leren. Ik heb veel gespeeld en daar wil ik mee doorgaan", aldus Laporte tegenover AS.