Feyenoord krijgt in return te maken met hogesnelheidstrein uit Rome

Feyenoord krijgt in return te maken met hogesnelheidstrein uit Rome

Gepubliceerd: dinsdag 24 februari 2015 om 18:46di 24-02-2015 om 18:46

Feyenoord krijgt donderdagavond in de Europa League-wedstrijd tegen AS Roma wellicht te maken met Juan Manuel Iturbe. De aanvaller maakt deel uit van de Romeinse selectie.

Rudi Garcia, trainer van Roma, maakte dinsdagavond zijn selectie bekend voor de Europese uitwedstrijd in Rotterdam. Iturbe stapt woensdag met 22 teamgenoten in het vliegtuig. De pijlsnelle Argentijn, die in de zomer voor 24 miljoen euro overkwam van Hellas Verona, stond sinds januari buitenspel met een knieblessure. Daarvan is hij nu hersteld.

De rentree van Iturbe is goed nieuws voor Garcia (foto), die met een volle ziekenboeg kampt in de Italiaanse hoofdstad. Maicon, Victor Ibarbo, Kevin Strootman, Leandro Castan en Federico Balzaretti zijn allemaal niet fit genoeg om donderdag in actie te komen. Alessandro Florenzi maakt verrassend genoeg wel deel uit van de 23-koppige selectie.

Minimaal vijf spelers moeten nog afvallen bij Roma, dat zeven spelers op de bank mag zetten. Het heenduel in de Europa League eindigde vorige week in een 1-1 gelijkspel.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws