Transfer naar Southampton viel in het water voor Tukker: De juiste keuze maken

Transfer naar Southampton viel in het water voor Tukker: "De juiste keuze maken"

Gepubliceerd: woensdag 25 februari 2015 om 20:35wo 25-02-2015 om 20:35

Dario Tanda speelt voor tweede viool in Enschede. De speler van FC Twente, die twee Eredivisie-optredens in het eerste elftal op zijn naam heeft staan, traint enkel en alleen mee met Jong FC Twente. Dat terwijl in de winterstop een transfer naar Southampton lonkte.

Vanwege een griepje kon Tanda niet op stage komen bij de club van trainer Ronald Koeman. En mede daardoor zit hij in een uitzichtloze situatie. "Ik heb van FC Twente afgelopen zomer wel een aanbod gehad om mijn contract te verlengen, maar heb dat afgewezen, omdat er te veel spelers zijn voor mijn positie", aldus de middenvelder tegenover Twente Insite.

"Het is beter om een andere club te zoeken. Sinds ik heb aangegeven dat ik weg wil speel ik niet meer, daarvoor speelde ik vrijwel alles", geeft Tanda aan. "Ik moet de juiste keuze maken deze zomer. Ik moet gewoon veel gaan spelen volgend seizoen. Soms is het wel lastig om geen speelminuten te maken, maar ik probeer hard te trainen voor volgend seizoen."

Mogelijk keert hij terug naar zijn voormalige club Go Ahead Eagles. In de winter kon Tanda al transfervrij vertrekken. En Eagles toonde belangstelling. "Een terugkeer lijkt me in de toekomst wel wat, maar het is lastig om in de winter in te stappen. Er kwam geen club voorbij waar ik me top bij voelde", besluit de twintigjarige hoofdpersoon.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws