Spits heeft last van hamstring

'Kazim-Richards jaagt op PSV en Oranje en gaat naar Servische wonderdokter'

11 maart om 09:30

Colin Kazim-Richards heeft een retourtje Belgrado achter de rug. In de Servische hoofdstad bezocht de spits van Feyenoord Mariana Kovacevic, die bekend staat als de wonderdokter.

Kazim-Richards heeft last van een hamstringblessure, die hij opliep tijdens de Europa League-return tegen AS Roma (1-2). Het herstel verloopt niet zoals gehoopt. Daarom toog de spits deze week naar Belgrado voor een behandeling van Kovacevic, meldt Voetbal International. Feyenoord heeft toestemming gegeven voor de trip.

Doel van de zogeheten placentabehandeling is het zo snel mogelijk weer fit worden van Kazim, die het vizier heeft gericht op het competitieduel van Feyenoord met PSV (22 maart) en de EK-kwalificatiewedstrijd tussen Turkije en het Nederlands elftal (28 maart).

Kazim-Richards heeft goede hoop op een uitnodiging van de Turkse bondscoach Fatih Terim, ondanks het feit dat hij niet fit is. De Feyenoord-spits is met tien competitiedoelpunten de meest scorende Turk in Europa na Burak Yilmaz van Galatasaray.