Fraser over winteraanwinst: Hij heeft een beetje een oude kop

Fraser over winteraanwinst: "Hij heeft een beetje een oude kop"

13-03-2015 13:56
0

ADO Den Haag toverde de afgelopen transferperiode Wilson Eduardo uit de hoge hoed. Henk Fraser is erg te spreken over de huurling van Sporting Portugal. "Je merkt dat hij een bepaald niveau heeft. In zijn totaliteit zie je een speler met meer dan voldoende bagage."

Fraser noemt de Portugees een veelzijdige buitenspeler. "Van de moderne buitenspeler wordt verwacht dat ze veel meer taken uitvoeren dan in mijn tijd. Eduardo vult die rol uitstekend in", aldus de ADO-trainer, die ingaat op zijn positie op het veld. "Ik denk dat zijn voorkeur uitgaat naar de linkerkant, maar Van Duinen speelt vanaf die kant ook uitstekend. Daarin mogen ze gaan rouleren."

Wilson Eduardo is eigendom van het Portugese Sporting. Na verhuurperiodes bij onder meer Beira Mar en Dinamo Zagreb is hij nu op huurbasis in Den Haag neergestreken. Volgens Fraser brengt hij een hoop ervaring met zich mee. "Hij heeft een beetje een oude kop", grapt de ADO-trainer, om daarna serieus te worden. "Je merkt dat hij iets volwassener is. Het is misschien wat lastig, Wilson spreekt namelijk alleen Engels, maar ik hoop dat hij onze jongens wat bij kan brengen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Podimo, Spotify en Apple Podcast