Liverpool houdt flinke druk op Van Gaal, Arsenal kent tegenstander in FA Cup

Liverpool houdt flinke druk op Van Gaal, Arsenal kent tegenstander in FA Cup

16-03-2015 23:00
1

Liverpool heeft maandagavond een belangrijke overwinning geboekt op Swansea City. De ploeg van manager Brendan Rodgers won in Wales met 0-1.

Het enige doelpunt kwam op naam van Jordan Henderson. De middenvelder van The Reds scoorde ruim twintig minuten voor tijd. Bij Swansea City mocht Marvin Emnes in de slotfase invallen. Dankzij de overwinning houdt nummer vijf Liverpool rivaal Manchester United in het vizier. Louis van Gaal staat met United nog twee punten voor. De vierde stek is overigens een heel belangrijke, want die geeft aan het eind van het seizoen recht op Champions League-voetbal.

Reading naar halve finale FA Cup
Maandagavond stond er in Engeland ook een kwartfinale van de FA Cup op de rol. Reading en Bradford City speelden in een replay nog een keer tegen elkaar, omdat beide ploegen eerder in dezelfde ronde al gelijkspeelden (0-0). Nu won Reading echter overtuigend met 3-0. De ploeg staat nu voor een loodzware opgave in de halve finale. In eigen huis ontvangt Reading namelijk Arsenal. De andere halve eindstrijd gaat tussen Aston Villa en de winnaar van het duel tussen Liverpool en Blackburn Rovers.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie