Neymar: Het zal wel dat ik daar een groter contract en meer geld kon krijgen

Neymar: "Het zal wel dat ik daar een groter contract en meer geld kon krijgen"

Gepubliceerd: woensdag 18 maart 2015 om 19:53wo 18-03-2015 om 19:53

Neymar heeft er nooit over nagedacht om een contract in Engeland te tekenen. De Braziliaanse voetballer vertoont zijn kunsten voor het tweede seizoen bij FC Barcelona.

Neymar werd in 2013 met allerlei Europese topclubs in verband gebracht, maar had één enkel doel: een contract tekenen bij Barcelona. De 23-jarige aanvaller kwam over van het Braziliaanse Santos, waarvoor hij als jongeling al vele doelpunten maakte. Woensdag staat Neymar met Barcelona tegenover Manchester City, een van de clubs die hem wilde hebben. "Barcelona was de enige club waar ik echt naartoe wilde", aldus Neymar in gesprek met Daily Mail.

"Ik wist dat Manchester City interesse in mij had, maar ik had geen enkele intentie mij bij die club aan te sluiten. Het zal wel dat ik daar een groter contract en meer geld kon krijgen, maar zover kwamen we niet eens. Wanneer een club met de historie en traditie van Barcelona jou wil, dan luister je niet naar een ander." Neymar verdedigt woensdagavond met Barcelona in eigen huis een 2-1 voorsprong tegen Manchester City.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws