Hereniging trio voetbalbroers in de maak: Maar ik heb niets op papier gezien

Hereniging trio voetbalbroers in de maak: "Maar ik heb niets op papier gezien"

23-03-2015 12:29
3

AZ moet er serieus rekening mee houden dat Viktor Elm terugkeert naar Zweden. De middelste van een drietal voetbalbroers staat in contact met zijn oude club Kalmar FF, waar ook David en Rasmus Elm spelen. Aanvaller David hoopt op de komst van de AZ'er.

David (32), Viktor (29) en Rasmus (27) speelden al eerder met elkaar samen bij Kalmar. De oudste broer droomt van een hereniging met Viktor, want Rasmus - ook voormalig AZ-speler - is al teruggekeerd. "Ja, hopelijk", laat hij desgevraagd weten aan Fotbollskanalen.se.

Viktor Elm heeft nog een contract tot medio 2016, maar is in Alkmaar geen basisspeler meer. Omdat de transfermarkt in Zweden pas op 31 maart sluit, zou het zelfs al deze week tot een transfer kunnen komen. Of een hereniging al snel werkelijkheid wordt, kan David Elm niet bevestigen. "Ik weet het niet, hopelijk binnenkort."

Viktor sprak onlangs ook al over een terugkeer naar Kalmar. Concreet is het echter nog niet. "Ik lees het ook, maar ik heb niets op papier gezien", zei de middenvelder tegen 24kalmar.se. "Mijn situatie in Alkmaar is niet optimaal. Ik krijg de kans om te spelen als er iemand geblesseerd is."

Dat Elm terug gaat keren naar Zweden staat echter wel vast, de vraag is alleen wanneer. "Ik heb een zoon die straks naar school gaat en we hebben een huis in Kalmar. Het duurt niet lang voor we weer huiswaarts keren", lichtte Elm een tipje van de sluier op.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie