Neymar ruziet vrolijk verder: Ik weet niet wie dat is, ik ken hem niet

Neymar ruziet vrolijk verder: "Ik weet niet wie dat is, ik ken hem niet"

01-04-2015 14:35
0

De interland tussen Brazilië en Chili blijft doorsudderen. Tijdens het duel van afgelopen zondag kregen Neymar en Gary Medel het met elkaar aan de stok en die ruzie is allesbehalve uitgepraat.

Medel beging in de wedstrijd een smerige tackle op Neymar en vond daarna dat de Braziliaan zich aanstelde. Neymar maakte immers het nodige theator en deed voorkomen alsof hij zwaargeblesseerd was, maar speelde uiteindelijk gewoon verder.

Neymar reageerde op zijn beurt door te stellen dat Medel een 'UFC-vechter' is in plaats van een voetballer, waarop Medel via Twitter (@MedelPitbull) weer reageerde: 'Je hebt voetballers die doorspelen en je hebt voetballers die toneel spelen', sneerde de Chileen van Internazionale.

Het voorlopige laatste woord is nu aan Neymar: "Ik weet niet wie Medel is, ik ken hem niet", reageert de sterspeler van Barcelona dagen na de clash. "Het was een stevige wedstrijd. Als hij zegt dat het theater was, dan heb ik niks meer te zeggen." Brazilië won het vriendschappelijke duel met 1-0.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s