Voormalig Veendam-speler in vizier van Chelsea: Beste speler ter wereld worden

Voormalig Veendam-speler in vizier van Chelsea: "Beste speler ter wereld worden"

Gepubliceerd: donderdag 2 april 2015 om 12:25do 02-04-2015 om 12:25

Mitch Apau staat volgens de Ghanese sportwebsite Allsports.com in de belangstelling van Chelsea. De Nederlandse speler van Westerlo wordt gezien als een van de beste verdedigers van de Belgische competitie en dat is dus ook de scouts van de Blues opgevallen.

Apau wil tegenover de Ghanese sportwebsite niks loslaten over de interesse van de Engelse topclub. "We willen ons met Westerlo eerst kwalificeren voor Europees voetbal. Toch ben ik God dankbaar dat ik dit seizoen zo goed en veel speel", aldus Apau, die kritisch blijft op zichzelf. "Ik kan nóg beter en ik wil de beste speler ter wereld op mijn positie worden, dus er is nog genoeg werk te doen", aldus Apau.

De 24-jarige Apau is een Nederlander met Ghanese ouders. Nadat hij in vier jaar tijd meer dan honderd wedstrijden in het eerste van SC Veendam had gespeeld, vertrok de verdediger naar RKC Waalwijk. Hij verkoos de Brabantse club boven FC Groningen omdat hij in Waalwijk meer speeltijd verwachtte. Afgelopen zomer vertrok de verdediger naar het Belgische Westerlo, waar hij uitgroeide tot een van de steunpilaren.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws