Atlético klaart klus al voor rust en kruipt weer richting Barcelona en Real
Madrilenen rekenen simpel af met Cordoba

04-04-2015 19:54

Atlético Madrid heeft zaterdagavond een eenvoudige uitzege geboekt op Córdoba CF. De regerend landskampioen was met 2-0 te sterk voor de nummer laatst van de Primera División.

De Madrilenen hadden op bezoek aan het laaggeklasseerde Córdoba geen kind aan de thuisploeg. Antoine Griezmann zorgde er al binnen vijf minuten voor dat Córdoba voor een zware opgave stond, door de 0-1 te maken. Nog in de eerste helft bepaalde Saúl Ñíguez de eindstand op 2-0, waardoor Atlético in het tweede bedrijf gas terug kon nemen.

Door de overwinning komt Atlético op plek drie in de stand. Valencia kan de ploeg zondag weer passeren. Atlético heeft met een wedstrijd meer gespeeld een achterstand van zes punten op koploper FC Barcelona. Aartsrivaal Real Madrid heeft twee punten meer, maar komt zondag in het eigen Santiago Bernabéu nog in actie tegen Granada.