'De Vrij en Hoedt moeten gespannen toekijken tijdens transferjacht van Lazio'
Fiorentina en Olympiakos Pireaus hebben ook belangstelling

'De Vrij en Hoedt moeten gespannen toekijken tijdens transferjacht van Lazio'

07-04-2015 15:12
2

Stefan de Vrij en Wesley Hoedt hopen volgend seizoen vaste basisspeler te zijn bij SS Lazio, de twee Nederlanders moeten echter rekening houden met stevige concurrentie. De Italiaanse club hoopt Sebastian De Maio komende zomer naar Rome te halen, een 28-jarige verdediger die indruk maakt bij Genoa FC.

De Vrij is bezig aan zijn eerste seizoen in dienst van Lazio, Hoedt maakt komende zomer de overstap van AZ naar de Serie A. De Italiaanse club is echter nog niet klaar met het versterken van de defensie. Centrale verdediger De Maio staat hoog op het verlanglijstje van president Claudio Lotito. Lazio wil een serieuze poging ondernemen De Maio in de komende transferperiode over te nemen van Genoa.

Zeker van de komst is Lazio echter nog lang niet, meldt La Gazzetta dello Sport. Er zijn meer kapers op de kust. Olympiakos Pireaus deed eerder al een poging De Maio los te weken bij Genoa. Het bod van 2,5 miljoen euro kwam echter niet in de buurt van de vraagprijs van vier miljoen euro, de Grieken werden dan ook zonder positief antwoord weggestuurd. Naast Olympiakos heeft ook Fiorentina interesse in de Fransman, die bij Genoa nog een contract heeft tot de zomer van 2017.

De Maio, die afgelopen zomer ook al in verband werd gebracht met een overstap naar Lazio, speelt sinds juli 2013 voor Genoa. Eerder was hij onder meer actief voor Brescia. De rechtspoot was in zijn jonge jaren actief in de jeugdopleiding van AS Nancy.