'Van Gaal stuurt scouts op een missie en aast op wonderkind van vijftig miljoen'

'Van Gaal stuurt scouts op een missie en aast op wonderkind van vijftig miljoen'

Gepubliceerd: woensdag 8 april 2015 om 00:55wo 08-04-2015 om 00:55

William Carvalho wordt de komende tijd nauwlettend in de gaten gehouden door de scouts van Louis van Gaal. De manager van Manchester United wil volgens Daily Express, een Engels boulevardmedium, aartsrivaal Liverpool te slim af zijn.

Van Gaal heeft volgens de tabloid om 'wekelijkse rapporten' gevraagd over Carvalho, speler van Sporting CP uit Portugal en een doelwit van Liverpool. De Portugese international werd in de voorbije maanden al meermaals gelinkt aan een overstap naar de Premier League.

Sporting wil echter niet meewerken aan een transfer. Alleen de gelimiteerde transfersom van Carvalho, die naar verluidt 50,5 miljoen euro bedraagt, volstaat voor de Portugezen. De 23-jarige hoofdrolspeler wil zelf dolgraag in Engeland voetballen.

Afgelopen zaterdag is Carvalho voor het eerst door de scouts van Van Gaal bekeken. De oefenmeester heeft zijn mannen de opdracht gegeven om de speler de rest van dit seizoen te blijven volgen. Carvalho zei in januari: "Het is mijn droom om in Engeland te spelen. Sommige clubs zijn geïnteresseerd, maar mijn zaakwaarnemer Jorge Mendes draagt daar zorg voor."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws