Tweede garnituur van Real ziet Ronaldo vrije trap maken; Barça onder druk
Ronaldo scoort uit vrije trap

11-04-2015 17:52

Cristiano Ronaldo scoorde zaterdag namens Real Madrid eindelijk eens uit een vrije trap. De Portugese sterspeler zag Real met 3-0 van CD Eibar winnen, ondanks het feit dat er een groot gedeelte van het tweede garnituur op de grasmat verscheen. Zelfs Javier Hernandez scoorde. Real heeft een wedstrijd meer dan FC Barcelona en staat nu één punt achter.

Het elftal van Carlo Ancelotti benutte slechts drie van de vele kansen in een goed gevuld Santiago Bernabéu (3-0). Wie anders dan Cristiano Ronaldo opende de score. Hij benutte in de 21e minuut een vrije trap. Het was alweer de 38e competitietreffer van de Portugees, die ook al voor twaalf assists tekende.

Hernandez kopte Real Madrid na 31 minuten naar een voorsprong van 2-0. In de slotfase bepaalde Jese Rodriguez de eindstand op 3-0 voor de nummer twee van de Primera División. Real Madrid verkleinde de achterstand op Barcelona tot een punt. De koploper gaat zaterdagavond nog op bezoek bij Sevilla

WOW! Voor het eerst in maar liefst een jaar tijd (!) benut Cristiano Ronaldo een vrije trap! Dat doet hij met deze lekkere en verraderlijke zwabberbal!