Blind dankt Van Gaal en waarschuwt: 'We zijn ontwikkeld en veel beter geworden'
"We zijn een hecht team"

Blind dankt Van Gaal en waarschuwt: 'We zijn ontwikkeld en veel beter geworden'

15-04-2015 10:38

De Engelse top is gewaarschuwd: Manchester United wil hoe dan ook volgend seizoen weer meedoen om de titel. Iets wat in het debuutseizoen van Daley Blind niet lukt, wil hij volgend jaar wel realiseren.

Met Ajax werd Blind de afgelopen seizoenen kampioen, iets wat hij volgend jaar in Engeland wil worden. "Of wij volgend jaar kampioen kunnen worden? United is een club die altijd vecht voor de titel, dus dit is een makkelijke vraag. We hebben ons ontwikkeld en zijn sterk verbeterd, en daarnaast zijn we een hecht team. Dat is ook belangrijk. We moeten deze vorm vast zien te houden en in gedachten houden dat elke competitiewedstrijd een finale is", zegt hij tegen The Express.

"Een derby winnen is fantastisch", blikt hij terug op het duel met Manchester City (4-2 winst). "Natuurlijk hebben andere ploegen ons zien voetballen tegen Manchester, maar wij moeten naar onszelf kijken. We geloven in ons eigen kunnen." United wilde hoe dan ook winnen van City. "Ook omdat we al vier duels niet van ze hadden gewonnen. Rooney zette iedereen op scherp in de kleedkamer en dat gevoel hou je vast bij het betreden van het veld. Je zag hoe iedereen voor elkaar door het vuur ging."