'PSV schakelt eigen speler in voor transfers: twee landgenoten op de radar'
Duo op lijstje in Eindhoven

'PSV schakelt eigen speler in voor transfers: twee landgenoten op de radar'

20-04-2015 07:48
6

PSV lijkt rekening te moeten houden met het vertrek van zeker drie basisspelers, maar de club is zelf ook al bezig met het aantrekken van versterkingen. Volgens De Telegraaf hopen de Eindhovenaren dat Andrés Guardado daarbij een belangrijke rol kan gaan spelen.

In Eindhoven staan namelijk twee Mexicanen hoog op het verlanglijstje. De kersverse landskampioen heeft zijn zinnen gezet op Jesus Corona (FC Twente) en Diego Reyes van FC Porto. PSV hoopt dat Guardado één van zijn landgenoten over de streep kan trekken.

Corona is bij PSV in beeld als mogelijke opvolger van Memphis Depay, voor wie veel belangstelling bestaat. De 22-jarige Mexicaan is dit seizoen goed voor 24 wedstrijden en 7 doelpunten. Twente betaalde twee jaar geleden 3,5 miljoen euro voor hem. 

De eveneens 22-jarige Reyes is al vaker met PSV in verband gebracht. De rechtspoot is kandidaat om de Eindhovense defensie te versterken, zeker als Karim Rekik uit Nederland vertrekt. Porto betaalde in 2013 zeven miljoen euro voor Reyes, maar veel speeltijd zit er niet voor hem in.