Van Seumeren nog niet klaar met 'goed ventje': Ik erger me mateloos

Van Seumeren nog niet klaar met 'goed ventje': "Ik erger me mateloos"

Gepubliceerd: woensdag 22 april 2015 om 13:28wo 22-04-2015 om 13:28

Frans van Seumeren was onlangs zeer uitgesproken over Tommy Oar, die in de zomer de deur bij FC Utrecht als transfervrije speler achter zicht dichttrekt. De keuze van de Australiër wordt niet begrepen.

Oar weigert bij te tekenen en stapt in de zomer over naar een andere club. "Aan dit soort zaken erger ik me mateloos, ja", aldus Van Seumeren in gesprek met Voetbal International. "We halen hem naar Nederland en maken afspraken met zijn zaakwaarnemer Rob Jansen. Hij mocht twee andere Australische gasten, Adam Sarota en Michael Zullo, meenemen."

"Zij hier zichzelf in the picture spelen, wij alles aanbieden, samen sportief proberen te groeien en dan financieel beiden beter worden. Het hele verhaal vindt plaats, behalve de laatste hoofdstukken. Want dat komt hen opeens niet meer uit."

Van Seumeren ergert zich door de gebroken beloftes. "Eerst roepen dat je niet gratis de deur uit wil lopen, en dan opeens weigeren bij te tekenen. Tommy is, net als Adam en Michael, namelijk in de kern gewoon een goed ventje. Hij heeft het ook goed gedaan bij ons, maar dat het dan zo'n einde krijgt. Dat blijft me verbazen."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws