'Feyenoord-delegatie reist naar Servië en richt blik op begeerd talent'
Rotterdammers bekijken negentienjarig talent

'Feyenoord-delegatie reist naar Servië en richt blik op begeerd talent'

23-04-2015 09:57

Een delegatie van Feyenoord reist komend weekend naar Servië af om bij de wedstrijd tussen Rode Ster Belgrado en Partizan Belgrado aanwezig te zijn. De Rotterdamse ogen zijn gericht op Mihailo Ristic.

Dat meldt de Servische krant Blic. De negentienjarige Ristic is een middenvelder, spelend voor Rode Ster. Hij wordt niet alleen door Feyenoord gevolgd. Verschillende Europese clubs hebben het talent op de radar. Onder meer Internazionale en Olympique Marseille zijn geïnteresseerd in de middenvelder.

Wedden

Meer odds

De negentienjarige Ristic speelt dit seizoen voor het eerst op het hoogste niveau. De in Bosnië-Herzegovina geboren speler doet dat niet onverdienstelijk. Hij speelde al zeventien wedstrijden, waarvan acht als basisspeler. Hij maakte tot dusver één doelpunt.

Feyenoord kan wel wat versterking op het middenveld gebruiken. De Rotterdammers zien komende zomer mogelijk een flink aantal middenvelders vertrekken. Jordy Clasie staat in de belangstelling van diverse clubs, terwijl Tonny Vilhena ontevreden is en wil vertrekken. Lex Immers heeft aangegeven ook nog van een buitenlands avontuur te dromen.