City-bankzitter baalt van situatie: Was bij Arsenal gewend om alles te spelen
"Had het wel verwacht"

City-bankzitter baalt van situatie: "Was bij Arsenal gewend om alles te spelen"

23-04-2015 10:55
2

Bacary Sagna had zich dit seizoen iets anders voorgesteld. Bij Arsenal was de vleugelverdediger een vaste waarde, maar bij Manchester City kwam hij tot dusver slechts negen keer in actie.

Pablo Zabaleta krijgt momenteel de voorkeur van trainer Manuel Pellegrini boven de 32-jarige Fransman. "Ik hoor veel geluiden van mensen die vinden dat ik bij Arsenal had moeten blijven. Maar als ik weer de kans kreeg om naar City te gaan, had ik dat zo gedaan", zegt hij tegen Manchester Evening News.

Sagna is bezig aan zijn eerste seizoen bij City. Hiervoor was hij acht jaar actief bij The Gunners. Spijt van zijn transfer heeft hij niet. "Ik was gewend om bij Arsenal alles te spelen, maar de concurrentie hier is groot. Ik had het een beetje verwacht, ook dat gerouleer. Het hoort erbij. Dus ik ben niet verrast."

City, dat vorig jaar nog kampioen van Engeland werd, staat na 33 duels op de vierde plaats. De achterstand op nummer twee Arsenal bedraagt slechs twee punten. Het kampioenschap zit er al lang en breed niet meer in voor The Citizens. Chelsea staat met 76 punten met kop en schouders bovenaan.