'Feyenoord speurt en vindt: opvallende move voor international lonkt'
Middenvelder op het lijstje

'Feyenoord speurt en vindt: opvallende move voor international lonkt'

29-04-2015 13:24
5

Feyenoord is in de zoektocht naar een extra middenvelder uitgekomen op de Egyptische markt. Het zou gaan om de twintigjarige Mahmoud Hassan, die in zijn thuisland door het leven gaat onder zijn voetbalnaam 'Trezeguet'.

De jonge middenvelder staat onder contract bij Al Ahly en is nog niet zo heel lang een vaste waarde. Feyenoord heeft hem al wel geruime tijd op het lijstje staan, meldt KingFut woensdag. Al Ahly raakt Trezeguet liever niet kwijt en heeft een prijskaartje van een miljoen euro aan hem gehangen.

Wedden

Meer odds

De verwachting is dat Feyenoord echter onder die vraagprijs gaat zitten. Al Ahly heeft grote financiële problemen en daar kunnen de Rotterdammers van profiteren. De verkoop van Trezeguet leidt in ieder geval tot zware lastenverlichting voor de club.

Het talent maakt dit seizoen grote indruk op de Egyptische velden en werd onlangs beloond met een uitnodiging voor de nationale ploeg. Bij zijn debuut scoorde hij direct fraai in de interland tegen Equatoriaal-Guinee. Naast Feyenoord wordt Trezeguet ook gevolgd door Nottingham Forest, Celtic en Udinese.