'Feyenoord krijgt vanuit Portugal stevige concurrentie in strijd om spits'

'Feyenoord krijgt vanuit Portugal stevige concurrentie in strijd om spits'

vrijdag 1 mei 2015 om 07:04

Feyenoord hoopt nog altijd op de komst van John Guidetti. De 21-jarige spits heeft echter meer opties. Ook Sporting Portugal heeft interesse in de Zweedse aanvaller.

Guidetti is op 1 juli transfervrij. Dat is de reden dat hij al vanaf 1 januari met clubs mag praten. Geruime tijd geleden deed Feyenoord de Scandinaviër een aanbieding. Guidetti laat de laatste tijd echter niets van zich horen. Volgens De Telegraaf is daar een logische verklaring voor: interesse vanuit Portugal.

Guidetti, door Manchester City dit seizoen verhuurd aan het Schotse Celtic, was niet tevreden over het aanbod van Feyenoord. Financieel heeft de transfervrije aanvaller hogere eisen. Bij Sporting Portugal kan hij aanzienlijk meer salaris en tekengeld krijgen. De Portugese club is momenteel aan het onderzoeken wat de mogelijkheden zijn om de voormalig Feyenoorder te contracteren.

De kans op een terugkeer van Guidetti lijkt zo erg klein. De Rotterdammers houden alle opties open, maar willen op een bepaalde termijn wel antwoord van de jongeling. Voor volgend seizoen werden door Feyenoord eerder al wel de aanvallers Dirk Kuyt en Colin Kazim-Richards aangetrokken.

Plaats een reactie

vrijdag 1 mei 2015 om 07:20
Laat die vent toch alsjeblieft naar portugal gaan. Of nog beter naar de zandbak als ie zo graag veel geld wil verdienen. Bedankt voor wat je in toen in je ene jaar in de kuip hebt laten zien en veel succes verder
Vind ik leuk
vrijdag 1 mei 2015 om 07:33
Inderdaad. Graag of niet. Hij moet niet denken dat hij de verlosser is
Vind ik leuk
Sharkie +591
vrijdag 1 mei 2015 om 07:52
Moet Feyenoord niet rouwig om zijn, beter een mindere spits met die wel graag voor jullie wilt spelen dan dit over de paard getrokken spelertje...ben geen fan van Kazim maar die kan je er beter bij hebben dan hem!
Vind ik leuk
vrijdag 1 mei 2015 om 09:40
lekker kramer halen hele goede spits
en scoort er ook 20 bij feyenoord
en veel goedkopen
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws

'Feyenoord krijgt vanuit Portugal stevige concurrentie in strijd om spits'