'Martins Indi dreigt Mexicaanse ploeggenoot kwijt te raken aan PSV'

'Martins Indi dreigt Mexicaanse ploeggenoot kwijt te raken aan PSV'

Gepubliceerd: vrijdag 1 mei 2015 om 11:55vr 01-05-2015 om 11:55

PSV wil komende zomer Diego Reyes op huurbasis naar Eindhoven halen. De Mexicaans international (22) moet de mogelijke verdedigende problemen oplossen bij de Eindhovenaren als alle huurlingen naar hun clubs terugkeren, meldt Voetbal International

PSV heeft momenteel twee centrale verdedigers op huurbasis binnen de selectie; Karim Rekik (Manchester City) en Nicolas Isimat-Mirin (AS Monaco). Met allebei wil de ploeg van coach Phillip Cocu wel verder, maar het is nog onduidelijk wat de werkgevers met de spelers aanwillen.

De Fransen lijken wel oren te hebben om Isimat-Mirin, die bij het PSV-publiek niet meer kapot kan na zijn optreden tijdens de huldiging, nog een jaar in Eindhoven te stallen.

De landskampioen wil volgens VI een ruime bezetting in de defensie en de club heeft de pijlen defintief gericht op Reyes, die bezig is aan zijn tweede seizoen bij FC Porto. Hij kwam tot dusver tot twee optredens in het eerste elftal en speelt zijn wedstrijden vooral bij het tweede elftal.

In de Champions League-afslachting bij Bayern München (6-1), mocht de Mexicaan als rechtsback beginnen, maar werd hij na een half uur al naar de kant gehaald.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws