'Feyenoord-trainer Rutten geeft uitsluitsel over 'Kuyt-situatie' van Guidetti'

'Feyenoord-trainer Rutten geeft uitsluitsel over 'Kuyt-situatie' van Guidetti'

Gepubliceerd: dinsdag 5 mei 2015 om 20:01di 05-05-2015 om 20:01

Alles wijst erop dat John Guidetti niet terugkeert bij Feyenoord. De aanvaller staat onder contract bij Manchester City, dat hem dit seizoen heeft verhuurd aan Celtic. Na dit seizoen loopt de verbintenis af. En diverse clubs willen de Zweed hebben. Feyenoord-trainer Fred Rutten denkt er het zijne van.

Tenminste, als we de sportjournalist Jan Hagen mogen geloven. De Noorse journalist volgt het Portugese voetbal op de voet en heeft vermeende quotes van Fred Rutten op zijn Twitter-account geplaatst. "Ik denk niet dat Guidetti naar Feyenoord komt. Hij zal erachter komen dat hij meer kan verdienen bij een club als Sporting", verwijst Rutten naar de interesse van het Portugese Sporting CP.

In het Portugese Record verschenen ook citaten van Rutten. "Het lijkt een beetje op de situatie van Dirk Kuyt. Die bewandelde destijds de weg naar Fenerbahçe, waar hij veel meer kon verdienen. En volgend seizoen keert hij wél terug", zou de oefenmeester hebben gezegd. Hagen stelt dat het onzin is dat Sporting circa 3,5 miljoen euro aan tekengeld heeft aangeboden aan Guidetti. 'SCP zal niemand zoveel geld betalen', aldus de journalist.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws