'Ajax en Gudelj bijna akkoord: middenvelder van AZ heeft speciale eisen'
Ajax haalt middenvelder voor zes miljoen euro van AZ

'Ajax en Gudelj bijna akkoord: middenvelder van AZ heeft speciale eisen'

06-05-2015 07:04
21

Ajax en Nemanja Gudelj van AZ willen zo snel mogelijk tot een akkoord komen. Eerst zullen beide partijen elkaar nog wel moeten vinden in een contract.

Volgens De Telegraaf blijkt Gudelj echter bijzondere secundaire arbeidsvoorwaarden te hebben. De club uit de hoofdstad staat namelijk ook op het punt om vader Nebojsa (46) en broertje Dragi (17) in te lijven. Ajax en Gudelj zijn volgens het dagblad al wel akkoord over een vijfjarig contract. Het is dan ook wachten op de officiële presentatie, die zo snel mogelijk moet plaatsvinden.

De Telegraaf voegt eraan toe dat deze week het beste moment is voor zowel Gudelj als Ajax om de presentatie te laten plaatsvinden. AZ krijgt bovendien de gelimiteerde transfersom van zes miljoen euro.

Gudelj senior moet bij Ajax een rol krijgen in de scouting. Hij werkt al sinds 1997 in Nederland en beschikt tevens over een goed netwerk in Servië. Het zeventienjarige broertje van Gudelj speelde vorig seizoen in de beloften van NAC Breda. Bij Ajax zou hij als linksback een kans krijgen bij de beloften.