Breaking news

Copa del Rey-sensatie: derdedivisionist schakelt met tien man Real Madrid uit

'Verwende Odegaard wekt ergernis ploeggenoten en kost Real-talenten de titel'

'Verwende Odegaard wekt ergernis ploeggenoten en kost Real-talenten de titel'

Gepubliceerd: dinsdag 12 mei 2015 om 13:26di 12-05-2015 om 13:26

Martin Odegaard maakt geen vrienden bij Real Madrid Castilla, de beloftenploeg van het grote Real. De zestienjarige Noor is volgens AS teveel uit op het meespelen bij de A-selectie en richt zich minder op het voetballen voor de ploeg van het trainersduo Santiago Sánchez/Zinedine Zidane.

Toen Odegaard begin dit jaar naar Real Madrid vertrok en zijn wedstrijden begon te spelen bij de opleidingsploeg, stond Castilla op de gedeelde eerste plaats in de Segunda B. Volgens AS is het mede aan de jongeling te wijten dat Castilla zestien duels later is afgezakt naar de achtste plaats. Het kampioenschap is inmiddels verkeken en ook de play-offs zijn niet meer haalbaar. Zijn buitenproportionele salaris van 1,2 miljoen euro per jaar zou bij zijn teamgenoten in het verkeerde keelgat geschoten zijn. De harmonie in de ploeg is volgens de Spaanse sportkrant volledig weg.

Odegaard wil zelf het allerliefst meetrainen met de A-selectie, waar sterren als Cristiano Ronaldo en Gareth Bale de speler beter zouden kunnen maken. Het hoofd van Odegaard is zodoende helemaal niet gericht op presteren bij Castilla. Hij werkt alleen maar toe naar zijn debuut in de hoofdmacht van trainer Carlo Ancelotti. Spaanse media schatten in dat Odegaard tegen Getafe zijn debuut gaat maken, als Real tenminste niet meer strijdt om het kampioenschap in de Primera Division.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws